Bilhuset MBM / Om os
Med de rette faciliteter og sortiment af brugte biler er det med stor glæde, at kunne byde dig velkommen til en behagelig og professionel oplevelse hos vores forretninger i Kalundborg og Slagelse.

Bilhuset MBM A/S har siden etableringen i 2007 fået skabt en velorganiseret forretning, hvad angår køb og salg af nyere brugte kvalitetsbiler. Kundens ønsker og behov kommer altid i første række, og vi har i den anledning opbygget et koncept, som retter fokus på at gøre disse til en realitet.

Vi har en brændende lidenskab for biler, som vi til den fulde præcision udnytter ved, at tilbyde brugte biler med kvaliteten og standen på det rette sted. Alle vores detailbiler kan leveres med en Applus Brugtbilsattest for, at sikre den største tryghed hos kunden!

Den daglige drift i Kalundborgafdelingen er repræsenteret af indehaver Martin B. Madsen, sælger Asger Rahbek Øgelund og bogholder Susanne Mohr. Tilsammen skaber de en dynamisk, kompromisløs og værdifuld tilgang i beskæftigelsen af denne hårdføre branche.

Martin kommer fra en tidligere stilling som salgschef, hvilket giver ham den fordelagtige erfaring og kompetence til at sikre kunderne en uforglemmelig oplevelse.

I marts 2020 lukkede vi vores afdeling i Slagelse ned for, at udvide og renovere vores afdeling i Kaundborg med en masse nye faciliteter, som tæller bl.a. en 600m2 udstilling til 35-40 biler samt en komplet renovering af selve bygningen både ind- og udvendigt!

Med de rette faciliteter og sortiment/produkter er det med stor glæde, at kunne byde dig velkommen til en behagelig og professionel oplevelse hos vores respektive forretninger.

Mission

Bilhuset MBM A/S har som første prioritet, at sikre kunden en professionel håndtering og personlig oplevelse med henblik på, at skabe et fremtidigt samarbejde.

DBFU/Brugt Bil Garanti Fonden

Vi er medlem af Dansk Bilforhandler Union (DBFU) og Brugt Bil Garanti Fonden, hvilket vil sige at Bilhuset MBM A/S lever op til de rette salgsbetingelser i henhold til etisk og moralsk forretningsskik.

Vi bidrager til Brugt Bil Garanti Fonden, hvilket vil sige at vi sikrer dig som forbruger imod skjult restgæld eller manipulerede kilometertællere.

Nyhed
Hyundai

Hyundai Kona

EV Premium
Hyundai Kona EV Premium